EEN MAATSHIRT, GEEN LUXE MAAR EEN MUST

Wie regelmatig shirts draagt, herkent het probleem.  Of de boord is het nèt niet, de mouwen zijn niet op de ideale lengte, of het zit te ruim of te strak op de taille. Unieke mensen hebben nu eenmaal geen standaardmaten. Vandaar onze stelling: een maatshirt is geen luxe maar een must.  Een goed maatshirt zit dan ook als een tweede huid. Met overal de juiste ruimte en nergens overtollige stof.

Al onze stoffen (uiteraard van Europese bodem) zijn 100% katoen of een blend van katoen, gemixt met bijvoorbeeld zijde. Heerlijk ademende stoffen met een luxe uitstraling. Met meer dan 20 verschillende types boorden en evenzoveel manchetten kunt u bij Dressed2Kill alle kanten uit. Zonder enige concessie!

De mogelijkheden zijn ongekend groot

Heerlijk toch, dat naast de perfecte pasvorm ook de de stijl van het shirt door uzelf wordt bepaald. Boord, knopen, zakjes, type manchet, u stelt zelf uw shirt samen. Uiteraard helpen wij u daar graag bij.

De slijtage van onze shirts is minimaal. En heeft u een zware baard of groot horloge dan bestellen we gewoon een extra boord of manchetten als reserve. Dat vergroot de levensduur van uw shirts aanzienlijk en draagt bij aan een beter millieu.

Ook uw polo's maken wij op maat

Het klinkt misschien wat vreemd, maar een polo op maat is heus niet snobistisch. Zelf de wijdte en lengte van de mouwen bepalen en niet meer zo'n lijzige overhangende schouder. Of wat zou u denken van een polo met lange mouwen en manchet. Juist nu we er steeds meer casual bijlopen is dit een uitkomst.

Zelfs onze boxershorts zijn maatwerk

Het lijkt onzinnig, maar de meeste standaar boxershorts zitten te ruim op de bovenbenen. Dat kan heel irritant zijn. Doordat wij zowel de lengte van de pijpen alsook de wijdte kunnen aanpassen gaat er een nieuwe wereld voor u open. En de keuze van stoffen is net zo groot als bij de shirts.