MAATKLEDING WERKT VERSLAVEND

Een maatpak van Dressed2Kill voelt als een cadeautje. Het zit zoveel lekkerder dan een standaard pak uit het rek. Nergens teveel stof, maar wel optimale bewegingsruimte - waardoor je zodra je het aantrekt voelt dat het speciaal voor jou gemaakt is. Maar een serieuze waarschuwing is wel op z'n plaats: maatwerk van Dressed2Kill is namelijk verslavend. Althans, dat is wat wij horen van onze trouwe klanten.

HET ENE MAATPAK IS HET ANDERE NIET

Maatpakken worden in vele soorten aangeboden. Het is best lastig om de verschillen te beoordelen. Maar een belangrijke graadmeter blijft toch altijd het prijskaartje. Een ècht maatpak is precisiewerk, tijdrovend en complex, dus zie je terug in de prijs.

En wat te denken van de stof? Ook daar zit het verschil in de kwaliteit. Dressed2Kill werkt uitsluitend met stoffen van Europese topweverijen zoals Vitale Barberis, Loro Piana, Zegna en Holland&Sherry. Zij leveren de mooiste kwaliteit stoffen, op verantwoorde wijze geproduceerd, met zo min mogelijk belasting voor het milieu.

Een maatpak met een eigen touch

Hoe gaaf is het om naast de ideale pasvorm ook uw eigen stempel te kunnen drukken op uw kleding. Bijvoorbeeld door het model van uw pak, maar ook door een eigen stijl te kiezen qua voering en knopen. Uiteraard kunt u rekenen op professioneel advies waardoor u een geheel eigen look kunt creëren.

CASUAL MAATKLEDING altijd alle stoffen in uw maat

U heeft het vast wel meegemaakt, dat mooiere jasje in de etalage is er niet meer in uw maat. Bij ons is dat nauwelijks denkbaar. Zolang de stof er is, hebben wij uw lievelingsjasje binnen vier weken in huis. Wat wil een mens nog meer.

Wie de broek past .......

Naast business kleding leveren wij ook veel casual maatkleding. Chino's en zelfs Jeans op maat zijn tegenwoordig razend populair. U kunt uw eigen stijl creëren. Weg met de mainstream.

Hoe wordt onze kleding gemaakt?

Wij werken met producten van Europesche bodem. Alles van Dressed2Kill ademt het vakmanschap van onze speciaal geselecteerde ateliers in België, Tsjechië en Portugal. De stoffen komen uit Italië, Engeland en Duitsland. 

De producten worden in zeer gerenommeerde ateliers geproduceerd, waarbij respect voor het milieu als goede arbeidsomstandigheden worden gewaarborgd.