ALL LADIES ARE EQUAL BUT SOME ARE LESS EQUAL THAN OTHERS.

MAATWERK ALLEEN VOOR GROTE MATEN? Een hardnekkig misverstand!

Dat maatwerk handig is voor grote of heel kleine maten spreekt voor zich. Maar ook een ‘maatje 36’ vindt niet altijd een perfect sluitend jasje. En bij een pak zoekt u misschien een 42 jasje en een 38 broek, of omgekeerd. Kortom, maatwerk voegt bijna altijd wat toe. 

Eindelijk een pak waarvan èn de broek èn het jasje goed zitten. Een ‘normale’ bandhoogte. De blouseknoopjes op de juiste hoogte. De juiste mouwlengte. En eindelijk kleding waarbij ik zelf de modellen kan kiezen. Okay,  het kan niet meteen mee naar huis, maar het resultaat is het wachten meer dan waard!

Durft u het aan?


Hoe het werkt en wat de kosten zijn leest u hier.

STOFFEN OM VAN TE SMULLEN

De stoffen waar u bij Dressed2Kill uit kunt kiezen worden geproduceerd bij de beste Europese stofhuizen. Merken als Vitale Barberis, Emernegildo Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry en Ariston hebben een ongekend brede collectie stoffen in zowel wol, zijde, katoen, cashmere, alpaca, maar ook blends van deze materialen. De kans dat u bij ons niet slaagt is ondenkbaar.

En de kwaliteit is van de buitencategorie. Sterk, comfortabel en duurzaam geproduceerd. Om over de uitstraling nog maar te zwijgen. U ziet het meteen, deze stoffen wil iedereen wel.

Kleding met uw eigen stijl die niemand anders heeft.

Vooral bij dames ligt het nogal gevoelig, het risico dat iemand anders u voor is geweest bij uw populaire winkel. Niet is vervelender dan ergens een dubbelganger tegen het lijf te lopen. Dat zal je niet snel gebeuren met maatkleding. Ieder stuk dat wij maken is vrijwel uniek. De kans dat iemand in uw zakelijke of privé omgeving er een kopie van heeft is volledig uit te sluiten. U bent dus uniek in uw Dressed2Kill outfit. Heerlijk toch, zo moet het zijn.