KOSTEN

ALTIJD UW MAAT OP VOORRAAD!
Een belangrijk voordeel van maatkleding is ook dat u nooit meer misgrijpt. Want die leuke casual ruit, die formele krijtstreep of chique visgraat zijn altijd voorradig in uw maten. Dat kan haast niet anders met zo’n 3.000 exclusieve stoffen in alle denkbare kleuren en dessins. Tot in de kleinste details bepaalt ú  hoe uw maatkleding vorm krijgt. Van het model van de kraag tot en de kleur van de knopen en de voering. U hebt de regie! En daarmee bent u in staat om uw eigen stijl door te voeren. U loopt straks in een pak waarvan er geen tweede is gemaakt. Eindelijk kleding die nèt zo uniek is als u.
Afspraak op maat?
Dressed2Kill levert maatwerk in alle opzichten. Dus als u liever heeft dat we bij u thuis komen of in alle rust in de avonduren met u afspreken in de winkel, dan is dat altijd mogelijk. Bel gerust en een afspraak is snel gemaakt. En misschien loopt u binnenkort ook Dressed2Kill bij.

DE PRIJZEN
De prijzen van onze maatkleding zijn afhankelijk van uw stofkeuze, en beginnen bij: Blouse € 159,= Pak 2-delig € 890,=  Jasje € 590,=  Broek of Rok € 259,= Jurk € 298,=